Carro de Comandes

83,51 €
Anual
Comodo Unified Communications Certificates (UCC)
El preu inclou fins a tres dominis.

Certificats de comunicacions unificats de Comodo (UCC) dissenyats per utilitzar-los amb xarxes de Microsoft Exchange 2007 i / o Office Communications Server 2007 Per a Microsoft Exchange 2007 i Office Communications Server 2007, un certificat únic de comunicacions (UCC) pot abastar molts diferents dominis. Creat per a aquests entorns Microsoft, UCC simplifica el procés de configuració de la seguretat SSL i proporciona suport SSL quan no es poden obtenir certificats SSL tradicionals o comodins.
32,66 €
Anual
COMODO Positive SSL multi-domini
Els certificats SSL positius MDC es poden emetre en pocs minuts d'una aplicació exitosa amb el nostre sistema de processament 100% en línia. En lloc d’esperar dies o setmanes, el certificat SSL es genera gairebé immediatament per proporcionar-vos un servidor segur en el més ràpid temps possible.
433,38 €
Anual
Comodo Certificat EV SSL multi-domini
El certificat multi domini amb EV de Comodo és una solució assequible per assegurar diversos dominis. El nom de l'empresa es mostrarà clarament a la majoria de navegadors moderns, de manera que els visitants del lloc web poden estar segurs que van arribar al vostre lloc autèntic. És la solució perfecta per a botigues web que funcionen amb diferents noms!