Carro de Comandes

Certificat Multi-Domini

102,16 €
Anual
Comodo Unified Communications Certificates (UCC)
El preu inclou fins a 3 dominis. Cada domini addicional té un cost de 23 €


Comodo Unified Communications Certificates (UCC) dissenyat per funcionar amb Microsoft Exchange 2007 i/o de l'Office Communications Server 2007 Xarxes per a Microsoft Exchange 2007 i Office Communications Server 2007, un únic certificat de comunicacions unificades (UCC) poden cobrir molts diferents dominis. Especialment dissenyat per a aquests entorns Microsoft, UCC simplifica el procés de configuració de la seguretat SSL i proporciona el suport SSL en els certificats SSL tradicionals o Wildcard.
111,94 €
Anual
Certificat GeoTrust True Business ID multi-domain
El preu inclou fins a 3 dominis. Cada domini addicional té un cost de 18 €
El certificat Geotrust de múltiples dominis us permet assegurar múltiples dominis del mateix propietari del domini. És la solució perfecta per a les empreses que comercialitzen sota noms diferents, i perquè no hi ha un requisit de "IP única" també les empreses d'allotjament compartit poden beneficiar-se d'aquest certificat!


Preu rebaixat !!!
423,83 €
Anual
Certificat GeoTrust True Business ID with EV multi-domain
El preu inclou fins a 3 dominis. Cada domini addicional té un cost de 37 €

El certificat de domini múltiples amb EV de Geotrust és una solució assequible per a protegir diversos dominis, donant tots ells la famosa "barra d'adreces verda" que pertany als certificats de validació estesa. És la solució perfecta per a les botigues d'Internet que operen sota diferents noms!
483,61 €
Anual
Certificat Comodo EVSSL multi-domain
El preu inclou fins a 3 dominis. Cada domini addicional té un cost de 121 €

El certificat de múltiples dominis amb EV de Comodo és una solució assequible per a protegir diversos dominis, donant tots ells la famosa "barra d'adreces verda" que pertany als certificats de validació estesa. És la solució perfecta per a les botigues d'Internet que operen sota diferents noms!