Carro de Comandes

73,32 €
Anual
Certificat Comodo Instant SSL
El certificat Instant SSL de Comodo és el certificat SSL de nivell d'accés per a la seguretat del vostre lloc web. Emès en pocs minuts, podeu utilitzar immediatament el certificat. La garantia d’un certificat Instant SSL és de 10.000 dòlars.
83,26 €
Anual
Certificat Comodo InstantSSL Pro
El certificat InstantSSL Pro de Comodo es basa en el certificat InstantSSL, però ofereix una garantia més alta de 100.000 dòlars, cosa que fa que el certificat sigui adequat per a una botiga en línia o un altre lloc web que inclogui transaccions segures.
71,03 €
Anual
Certificat Comodo PremiumSSL
El certificat PremiumSSL és el certificat de garantia més gran de Comodo (250.000 dòlars), que fa que el certificat sigui adequat per a una botiga en línia de gran volum o un altre lloc web que inclogui transaccions segures.
106,27 €
Anual
Certificat Comodo Unified Communications Certificate (UCC)
Certificats de comunicacions unificats de Comodo (UCC) dissenyats per utilitzar-los amb xarxes de Microsoft Exchange 2007 i / o Office Communications Server 2007 Per a Microsoft Exchange 2007 i Office Communications Server 2007, un certificat únic de comunicacions (UCC) pot abastar molts dominis diferents. Creat per a aquests entorns Microsoft, UCC simplifica el procés de configuració de la seguretat SSL i proporciona suport SSL quan no es poden obtenir certificats SSL tradicionals o comodins.
561,02 €
Anual
Certificat Comodo PremiumSSL Wildcard
El certificat PremiumSSL Wildcard és el certificat de garantia més gran de Comodo (250.000 dòlars) que permet obtenir un nombre il·limitat de subdominis, cosa que fa que el certificat sigui adequat per a una botiga en línia de gran volum o un altre lloc web que inclogui transaccions segures.