Carro de Comandes

Organization validation (OV)

34,78 €
Anual
Certificat Comodo InstantSSL
El Certificat InstantSSL de Comodo a nivell entrant és un certificat perfecte per assegurar el seu lloc web. Processament en uns pocs minuts, vostè pot utilitzar immediatament aquest certificat. La garantia del certificat InstantSSL és de 10.000 $.
47,82 €
Anual
Certificat Comodo InstantSSL Pro
El Certificat InstantSSL Pro de Comodo és un certificat basat en el certificat Comodo InstantSSL, però ofereix una garantia superior de 100.000 $ que fa aquest certificat perfecte per a una botiga online o una altra que tingui transaccions segures.
85,85 €
Anual
Certificat Thawte Web Server
El certificat de Servidors Web assegura el seu lloc web, fins i tot si és un domini amb un nom internacional (IDN), usant des de 40 fins 256 bits d'encriptació. Un certificat perfecte per assegurar les seves pàgines d'administració en un lloc web mitjana, o per exemplo assegurar el seu webmail.

85,85 €
Anual
Certificat GeoTrust True Business ID
Un certificat Geotrust SSL 'True Business ID' demostra que l'empresa realment es preocupa del lloc web amb el qual el visitant tracta, un aspecte molt important avui en dia en compres en línia. La garantia d'un 'True Business ID' és de $ 100,000. El segell gratis del lloc dimámico confiat conté el nom de la seva empresa.
78,00 €
Anual
Certificat Comodo PremiumSSL
El certificat comodí PremiumSSL és el certificat de Comodo amb la més alta garantia (250.000 $), que fa aquest certificat perfecte per a grans botigues virtuals o altra web que tingui transaccions segures.

304,29 €
Anual
Certificat Symantec Secure Site
El certificat SSL de Lloc Assegurança de VeriSign assegura la transferència de les dades de manera confidencial del seu lloc web o intranet. A més, el Segell Segur gratis de VeriSign mostra al seu fisitante que tracta amb un lloc segur. La garantia és de 100.000 $.