Instal·lació PrestaShop + Blog

Perquè utilitzar PrestaShop + Blog

PrestaShop ofereix a més de 250,000 propietaris de botigues en línia el programari de comerç electrònic més eficient, dinàmic i internacional, amb centenars d'eines innovadores per ajudar-los a crear i administrar una botiga en línia d'èxit sense cap cost. PrestaShop és un programari senzill, eficaç i intuïtiu, amb una versatilitat sense igual, que permet als usuaris prosperar en un mercat altament competitiu, sigui quina sigui la seva mida, sector d'activitat o volum d'ingressos. En oferir una solució gratuïta de comerç electrònic Open Source, de fàcil maneig i en un entorn de núvol híbrida, PrestaShop elimina les barreres tècniques i financeres per obrir un negoci en línia.

Mòduls

  • Prestacookie Banner de notificació de la llei de cookies.
  • SmartBlog Bloc integrat i gestionat des de Prestashop
  • Redsys Plataforma de pagament Redsys.

Plantilles

HostingAndorra li instal·larà una plantilla (Tema) de la seva elecció a TemplateMonstrer. Esculli sempre una plantilla RESPONSIVA !!!. Inclosa en el preu de la instal·lació.

Millores de seguretat

A HostingAndorra vetllem per la seguretat i la confidencialitat de les dades dels nostres clients i per això, amb la seva nova instal·lació de PrestaShop, el nostre equip li proporcionarà un URL d'administració única.