Certificats SSL

Protegir les dades sensibles

La raó principal per la qual s'utilitza SSL és mantenir la informació confidencial enviada a través d'Internet encriptat perquè només el destinatari pot entendre-ho.


Això és important a causa de que la informació que enviï a través d'Internet es passa d'un ordinador a un altre per arribar al servidor de destinació. Podem ajudar a protegir el seu lloc i assegurar-se que roman protegit, donant-li més temps per centrar-se en el seu negoci.


Beneficis SSL

Xifrar les seves transaccions en línia

Prevenció d'atacs de phishing

Triï entre l'àmplia gamma de tipus de SSL

Instal·lació en múltiples servidors

Extended Validation SSL

A mesura que la 'classe' més alta de SSL està disponible, Extended Validation SSL Certificates (EV SSL) activa tant el candau com la barra d'adreces verda en tots els principals navegadors.

Aquest tipus de certificats SSL permet als visitants veure el seu nom de l'empresa a la barra de direccions.Certificat Comodo SSL Extended validation (EV) 97.09  € Comprar ara!
Certificat Geotrust SSL Extended validation (EV) 109.56  € Comprar ara!
Certificat Thawte SSL Servidor Web ambEV 108.13  € Comprar ara!
Certificat VeriSign amb SSL EV 846.26  € Comprar ara!

EV SSL Certificates proporcionen el xifrat més potent disponible i permeten a l'organització darrere d'un lloc web per presentar la seva pròpia identitat verificada als visitants.

EV SSL Certificates proporcionen el xifrat més potent disponible i permeten a l'organització darrere d'un lloc web per presentar la seva pròpia identitat verificada als visitants.

Certificats SSL estàndard

No només són cost molt menor que el certificat classe de validació estesa, certificats SSL estàndard faran la feina de seguretat de les dades dels usuaris sensibles i donar la seva confiança als visitants al seu lloc web.Certificat Multi-Domini Llista de Preus
Wildcard security Llista de Preus
Organization validation (OV) Llista de Preus
Domain validation (DV) Llista de Preus
Certificat Comodo SSL Extended validation (EV) Llista de Preus

Certificats SSL Symantec

Certificats SSL Comodo

Certificats SSL Geotrust

Certificats SSL Thawte

Certificats SSL Rapidssl